Porovnání Securia Pro vs. Hikvision 8MPx IP kamery

Sledování prostoru v dnešní době je jednodušší než kdykoli předtím. Díky moderním IP kamerám můžete mít přehled o všech důležitých částech svého domu či kanceláře. Není proto překvapením, že výrobci IP kamer se snaží zvýšit svoji konkurenční výhodu tím, že vyvíjejí nové technologie a vylepšují své produkty. V tomto článku se zaměříme na srovnání dvou špičkových výrobců IP kamer – Securia Pro a Hikvision.

Pro srovnání jsme vybrali Ip kamery s téměř stejnými parametry.

Porovnání hlavních parametrů

Název Securia Pro IP kamera 8MP N659SF-8MP-W Hikvision DS-2CD2083G2-IU-8MP,(2.8mm),IR-30m
Cena 139 € 216,2€
Rozlišení 8 MPx 8 MPx
Délka IR přísvitu 30 m 30 m
Objektiv 2.8 mm 2.8 mm
Max. rozlišení 3840 × 2160 3840 × 2160
Snímkování 3840*2160 15 fps 12 fps
Citlivost 0.0001 lux 0.01 lux
Mikrofon áno áno
Min. provozní teplota -30 °C -30 °C
Max. provozní teplota 65 °C 60 °C
IP krytí IP66 IP67
Max. spotřeba 3 W 7.5 W
Komprese videa H265AI H265+
Detekce obličeje áno nie
Dual light áno nie
Zobrazit kameru Momentálně vyprodáno

 

 

 

Cenová srovnání Securia Pro vs. Hikvision

Při porovnání cenových nabídek značky Securia Pro a Hikvision je patrné, že Securia Pro nabízí své produkty za výrazně nižší ceny. Tento výrazný cenový rozdíl však neznamená kompromis co se týče kvality nebo funkčnosti kamerových systémů.

Securia Pro: Kvalita za přijatelnou cenu

Securia Pro se vyznačuje širokou škálou cenově dostupných IP kamer a příslušenství. Její produkty jsou ideální pro ty, kteří hledají efektivní bezpečnostní řešení, aniž by museli vydávat vysoké částky. Nízké ceny Securia Pro jsou výsledkem optimalizace výrobních procesů a efektivního řízení nákladů, aniž by to ovlivnilo kvalitu nebo spolehlivost výrobků.

Hikvision: Kvalita s prémiovou cenou

Hikvision je renomovaná značka známá pro své vysoce kvalitní produkty. Nicméně, tato kvalita se často odráží na vyšších cenách. Přestože Hikvision nabízí špičkové technologické vychytávky a robustní bezpečnostní systémy, cenová přístupnost pro běžného uživatele může být limitující.

Výhody volby Securia Pro

Výběr Securia Pro přináší několik klíčových výhod. První a zřejmě nejvýznamnější je úspora nákladů, která umožňuje zákazníkům dosáhnout požadované úrovně zabezpečení bez nadměrného finančního zatížení. Druhou výhodou je jednoduchost instalace a použití, což zkracuje čas a náklady spojené s implementací bezpečnostního systému. Díky cenově výhodným produktům zajišťuje Securia Pro, že si efektivní zabezpečení může dovolit mnohem širší spektrum uživatelů.

Z hlediska cenového srovnání představuje Securia Pro ekonomickou a efektivní alternativu k dražším produktům Hikvision. Při stejných kvalitativních parametrech umožňuje Securia Pro zajištění domácností a firem s menšími investicemi, aniž by byly ohroženy klíčové bezpečnostní standardy.

Kvalita obrazu a funkčnost: Securia Pro vs. Hikvision

Pokud se zaměřujete na kvalitu obrazu a funkčnost IP kamer, může být rozhodování mezi značkami Securia Pro a Hikvision náročné. Obě značky mají na trhu silnou pozici a nabízejí vysoce kvalitní výrobky. Rozdíl však spočívá v ceně a přístupu k funkcionalitě. Níže se podíváme na to, jak si stojí obě značky v konkrétních aspektech.

Srovnání kvality obrazu

Obě značky, Securia Pro i Hikvision, nabízejí kamery s vysokým rozlišením, což zaručuje čistý a ostrý obraz. Securia Pro však přichází s výrazně dostupnější cenou, což z ní činí atraktivní volbu pro ty, kteří nechtějí utrácet vysoké částky, ale zároveň nechtějí slevit z kvality. Hikvision může nabízet o něco širší škálu rozlišení, od HD až po 4K, což je výhodné pro specifické profesionální aplikace. Nicméně Securia Pro nezaostává a poskytuje výborné řešení i pro náročnější uživatele.

Funkčnost a použitelnost

Když se podíváme na funkčnost, obě značky nabízejí širokou škálu funkcí, které zahrnují noční vidění, detekci pohybu, a možnost vzdáleného přístupu přes mobilní aplikaci. Hikvision je známá svými pokročilými algoritmy pro analýzu obrazu a chytrými funkcemi, jako je například rozpoznávání tváří. Na druhou stranu, Securia Pro poskytuje podobné funkce za nižší cenu, což může být rozhodující faktor pro menší firmy a domácí uživatele.

Výdrž a spolehlivost

S výdrží a spolehlivostí jsou obě značky na vysoké úrovni. Kamery od Securia Pro i Hikvision jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a jsou navrženy tak, aby odolávaly vnějším povětrnostním vlivům. Jak Hikvision, tak Securia Pro poskytují záruku na své výrobky, což zaručuje dlouhodobou spolehlivost.

Ačkoli Hikvision nabízí některé pokročilé funkce, Securia Pro přináší srovnatelnou kvalitu obrazu a klíčové funkce za mnohem nižší cenu. Pro většinu uživatelů, kteří hledají efektivní a cenově dostupné zabezpečovací řešení, je Securia Pro ideální volbou.

 

 

 

 

 
Zpět do obchodu