Jak nainstalovat bezpečnostní kamery - přehled

Kamerové bezpečnostní systémy a kamery Securia Pro jsou vždy navrženy tak, aby byl proces instalace co nejjednodušší. Tady je rychlý průvodce, který vám pomůže začít.

 

 

DIY instalace/Instalace uživatelem

Produkty Securia Pro se vyznačují zjednodušenými instalačními procesy, které si technicky zdatný uživatel dokáže nastavit sám.

 

 

Doprava zadr
 

 

Profesionální instalace

S instalací kamer Securia Pro vám dokážou pomoci ověření montéři, kteří jsou vyškoleni k instalaci našich produktů. Seznam instalatérů: Montážníci

 

Jak připojím bezpečnostní kamery?

 

Připojení, která používá každý systém, se řídí obecnými vzory, aby byl proces instalace jednodušší. Securia Pro nabízí několik typů bezpečnostních kamerových systémů:

 

 

IP digitální bezpečnostní systémy

mceclip0-2

Systémy NVR využívající technologii Power-over-Ethernet (POE) vyžadují pro propojení kamery a NVR pouze jeden ethernetový kabel. Tento kabel poskytuje napájení i přenos videa.

 

Analogové AHD bezpečnostní systémy

  

 

 

Kabel RG59, siamský BNC spojuje analogové kamery s DVR. Tento kabel má dvě koncovky; jeden pro napájení a jeden pro přenos dat. Napájecí hlava se připojuje k napájecímu adaptéru.

Bezdrátové bezpečnostní systémy

 

 

Bezdrátové kamery vyžadují napájení do elektrické sítě, samotný signál je přenášen bezdrátově. Z instalačního hlediska postačuje kameru pouze napájet přes napájecí adaptér a kameru spárovat s WiFi. Kamery zaznamenávají pohyb a přenášejí data bezdrátově.

 

Wi-Fi bezpečnostní kamery

 

 

Wifi monitorovací kamery se jednoduše připojují přes vaši osobní wi-fi síť. Připojte kameru, stáhněte si aplikaci a podle pokynů přidejte kameru.

 

 

Co budete potřebovat k instalaci bezpečnostních kamer?

 

Bezpečnostní systém od Securia Pro obsahuje vše, co potřebujete k tomu, abyste svůj systém spustili hned po vybalení. Každá kamera (ať už prodávaná samostatně nebo jako součást systému) obsahuje potřebné díly pro připojení a montáž vašich kamer. Pokud jste technicky zdatný, zvládnete instalaci i svépomocí. Běžné domácí nářadí, jako jsou vrtačky, šroubováky a žebříky, jsou obvykle také potřebné pro instalaci bezpečnostních kamer, nebo pro konečné úpravy a umístění

 

Kde mám nainstalovat bezpečnostní kamery?

 

Venkovní bezpečnostní kamery Securia Pro jsou odolné vůči povětrnostním vlivům, což znamená, že je můžete nainstalovat tam, kde Vám to nejvíce vyhovuje. Když určíte oblasti, které potřebují největší pokrytí, optimalizujte místa instalace pomocí následujících tipů: