Typy detekce pohybu - přehled

Bezpečnostní kamery a systémy Securia Pro jsou vybaveny detekcí pohybu. Známe však různé typy detekce pohybu, v závislosti na tom, jakou kameru používáme. Abychom vám pomohli se v těchto funkcích zorientovat, poskytli jsme malý rozpis různých typů detekce pohybu, které produkty Securia Pro nabízejí.

 

Standardní detekce pohybu

Systémy se standardní detekcí pohybu zachytí všechny typy pohybu bez ohledu na to, zda se jedná o osobu, vozidlo, zvíře nebo předmět. Uživatelé si mohou vždy přizpůsobit detekci pohybu prostřednictvím svého záznamníku (nebo v některých případech odpovídající aplikace) se specifickými zónami pohybu, které lze přizpůsobit nižší nebo zvýšenou citlivostí (množství pohybu potřebného k registraci tohoto pohybu) a prahem (kolik pohybu je třeba před vytvořením pohybové „ události“).

 

PIR detekce pohybu

PIR nebo pasivní infračervený snímač pohybu je určen k detekci pohybujících se tepelných podpisů. Takže bude detekovat věci, které vyzařují spoustu tepla, jako jsou auta, lidé a zvířata. Tuto funkci obsahují většinou solární kamery.

 

 

 

 

Detekce osob

Detekce osob rozpozná pouze pohyb generovaný osobou a odešle okamžité upozornění na váš chytrý telefon prostřednictvím aplikace Securia Pro.

 

Detekce obličeje

Systémy, které podporují Detekci obličeje, vám umožňují vybrat tuto funkci. Systém vás upozorní na události pohybu pouze tehdy, když byl detekován obličej, což zabraňuje upozorněním na pohyb od lidí nebo vozidel, kteří jednoduše projíždějí kolem a nepřicházejí ke kameře.

 

Mějte přehled – bez ohledu na to, kde se nacházíte

U nás v Securia Pro je detekce pohybu jen jednou z mnoha funkcí, které naše bezpečnostní zařízení nabízejí a které pomáhají chránit váš domov nebo firmu. V konečném důsledku je detekce pohybu mimořádně důležitá, protože vám pomůže zůstat informován o pohybu kolem vašeho pozemku a co je důležitější, poskytne vám cenné sekundy, pokud budete potřebovat kontaktovat úřady. Tyto novější verze detekce pohybu s detekcí vozidel a osob jsou navrženy tak, aby snížily množství falešných upozornění, a tedy i řadu upozornění push do vašeho telefonu. Zůstaňte tedy ve spojení se špičkovou technologií detekce pohybu Securia Pro a buďte vždy informováni.