Bezpečnostní záznamníky

Bezpečnostní záznamníky jsou nedílnou součástí každého sledovacího systému. Jejich základní funkcí je nahrávání a archivace videosouborů – dokážou však i mnohem více.

 

Typy rekordérů

Síťové videorekordéry (NVR)

Síťový videorekordér (NVR) se používá s kabelovými IP bezpečnostními kamerami. Mají vestavěné porty Power-over-Ethernet (PoE) pro snadné připojení kamery jedním kabelem. K dispozici jsou 8, 16 a 32 kanálové modely.


Digitální videorekordéry (DVR)

Digitální videorekordér (DVR) je určen pro kabelové analogové bezpečnostní kamery. Používá siamskou BNC kabeláž pro flexibilní a snadné připojení kamery. Digitální videorekordéry Securia Pro se dodávají ve 4, 8 a 16 kanálových variantách.


WiFi boxy

WiFi boxy jsou součástí wifi kamerových setů a slouží k zaznamenávání dat přenášených kamerami a ukládání na pevný disk, který máme rovněž v nabídce. Fungují na principu přenášení signálu z kamer přes internet do přijímače, připojeného k vašemu nahrávacímu zařízení.


Funkce rekordéru

Všechny bezpečnostní záznamníky Securia Pro jsou zkonstruovány pomocí nejmodernějších technologií, aby byla zajištěna maximální spolehlivost a vysoce kvalitní výkon. Zde je několik z jejich funkcí:
 

 

Zaznamenat, uložit, zobrazit

Záznamníky jsou určeny k zaznamenávání a ukládání příchozích dat z bezpečnostních kamer. Umožňují vám také prohlížet živé video, události přehrávání a záložní záběry.


Systémová nastavení

 

Rekordéry jsou místem, kde máte přístup ke všem nastavením systému včetně rozlišení, režimů nahrávání, detekce pohybu, pohybových zón, orientace videa a dalších.

 

 


  

Vzdálené prohlížení

 

Připojením bezpečnostních záznamníků k mobilní aplikaci získáte přístup ke kamerám ze svého inteligentního zařízení. Některá systémová nastavení lze upravit také prostřednictvím aplikace.


Detekce pohybu

 

Bezpečnostní rekordéry buď detekují pohyb sami (NVR/DVR), nebo jim kamery oznámí, že byl detekován pohyb, což usnadňuje prohlížení minulých událostí.

 

 


 

Automatické přepisování

 

Rekordéry používají pevné disky nebo mircoSD karty a jsou navrženy tak, aby automaticky přepisovaly nejstarší nahrávky nejnovějšími.